2016 grundade vi Pomologic med övertygelsen om att skapa snygga, men ändå prisvärda tillbehör för alla dina teknikenheter. Vår uppfattning var att de flesta iPad-fodral kändes klumpiga, tråkiga och mestadels svarta saker så ville skapa något nytt som kunde skydda, vara funktionellt och samtidigt komplettera en redan snygg produkt.

Vi satte oss ner med en iPad och ett färghjul för att hitta de färger vi gillade mest och efter mycket testande och flera bearbetningar av designen så föddes till slut vårt första iPad-fodral

Tiden går fort och våra färgstarka fodral för iPad har blivit populära produkter som vi nu har sålt i flera år. Under tiden har vi utökat vår produktkatalog att omfatta färgstarka och inspirerande fodral även till Mac och iPhone.

Från våra kunder hör vi ofta att de gillar färgalternativen och den tunna designen. Något som alltid kommer vara grunden i våra produkter.

Vi är alltid på gång att utveckla vårt färgstarka sortiment till olika tekniska kategorier. Kolla gärna hemsidan snart igen för att se vad vi har hittat på.

Pomologic signatur
Kontakta oss

Vi vill höra din åsikt

Oavsett om du har frågor om våra produkter eller förslag på nya så vill vi höra från dig. Tveka inte att höra av dig.

Kontakt